за нас

Zhengzhou winsen електронни технологии ко оод е глобална корпорация с кумулативен обем на продажбите над 100 милиона бр. Компанията е със седалище в джънджоу китай. Като един от водещите световни доставчици на решения за газови сензори, winsen предлага на клиентите всичко, от което се нуждаят от един източник: от сензор до сензорен модул и всичките му решения на различен пазар. Централата на winsen е в хенан, китай. Като един от водещите световни доставчици на газови сензори, winsen предоставя на клиентите решение за едно гише нашата цел: да водят тенденциите на бъдещето на сензора iot. Научете повече за стратегията за развитие на winsen winsen е основана в джънджоу, хенан през 2003 г. Научете повече за нашата история на развитието. Възприятие за осъзнаване на интелигентното взаимодействие на всички неща. Създаване на безопасна, екологична, здравословна и интелигентна среда за работа и живот научете повече за нашите сестрински компании: формиране на цялостна платформа за интегрирани решения на iot business group

Виж повече

Продукти

Виж повече

новини

Практическите приложения на pir сензори за движение

Pir (пасивни инфрачервени) сензори за движение са намерили широко приложение в индустриите за способността им да открият точно движението по рентабилен начин. Pir сензорът за движение на winsen technology е иновативен сензор, който използва авангардни технологии, за да осигури бързо и прецизно откриване на движение в различни сценарии.


Интелигентни решения за сензор за пожар


Smart city sensor solutions


Селско стопанство и развъждане сензорни решения


Пречистване на въздуха решения


Защо pir сензорите за движение са от съществено значение за иноваторите за интелигентни домакински уреди

Трансформирайте дома си в интелигентно, ефективно и сигурно пространство с pir сензори. Открийте предимствата и приложенията на pir сензорите в нашето изчерпателно ръководство и научете как те могат да подобрят вашите интелигентни домакински уреди. От активирано за движение осветление до енергийно ефективен температурен контрол, pir сензорите са игрален променител за домашна автоматизация. Започнете днес и вземете вашия умен дом на следващото ниво!


Препоръка на продукта | специализиран електрохимичен сензор за кислород за медицинско поле

Медицинският кислород е най-широко използваният медицински газ в болниците. Широко се използва клинично. Използва се главно за шоково лечение, причинено от фактори като удавяне, азотна киселина, кокаин, въглероден окис и парализа на дихателните мускули. Използва се и за профилактика на пневмония, миокардит, емфизем и миокардна дисфункция.


Едро mems газ сензор продукти въвеждат избора на сензор чувствителност

Продукти на едро mems gas sensor ви разказват за избора на чувствителност на сензора. Като цяло в рамките на линейния диапазон на сензора е желателно чувствителността на сензора да бъде възможно най-висока. Продукти на едро mems газов сензор ви казват, че само когато чувствителността е висока, стойността на изходния сигнал, съответстващ на измерената промяна, е сравнително голяма, което е полезно за сигнала за обработка. Трябва обаче да се отбележи, че чувствителността на сензора е висока, а външният шум, който няма нищо общо с измерения обект, е лесен за смесване, и тя също ще бъде усилена от усилващата система, която ще повлияе на точността на измерване.


Виж повече