за нас

Zhengzhou winsen електронни технологии ко оод е глобална корпорация с кумулативен обем на продажбите над 100 милиона бр. Компанията е със седалище в джънджоу китай. Като един от водещите световни доставчици на решения за газови сензори, winsen предлага на клиентите всичко, от което се нуждаят от един източник: от сензор до сензорен модул и всичките му решения на различен пазар. Централата на winsen е в хенан, китай. Като един от водещите световни доставчици на газови сензори, winsen предоставя на клиентите решение за едно гише нашата цел: да водят тенденциите на бъдещето на сензора iot. Научете повече за стратегията за развитие на winsen winsen е основана в джънджоу, хенан през 2003 г. Научете повече за нашата история на развитието. Възприятие за осъзнаване на интелигентното взаимодействие на всички неща. Създаване на безопасна, екологична, здравословна и интелигентна среда за работа и живот научете повече за нашите сестрински компании: формиране на цялостна платформа за интегрирани решения на iot business group

Виж повече

Продукти

Виж повече

новини

Предимствата на ndir метан сензор в съвременното откриване на газ

В днешния свят необходимостта от надеждни и ефективни системи за откриване на газ е от първостепенно значение. Сред различните налични сензори, ndir метановият сензор се откроява като интелигентен инфрачервен газов сензор. Тази статия има за цел да проучи предимствата на този усъвършенстван сензор при откриване на метан газ и неговото широко приложение в различни среди.


Покана за изследване на сензорната технология на изложението ros gas expo

26-та международна специализирана изложба на газовата промишленост и технологията за газово съоръжение


Ndir метан сензор революционизира газовото откриване


Модулът zrt510 е напредък в технологията за хладилни течности

Модулът zrt510 представлява значителен напредък в технологията за наблюдение на хладилни течности. Използвайки принципа на ndir, той осигурява точно и надеждно откриване на хладилни агенти. Неговата селективност гарантира, че се открива само целевият хладилен агент, елиминирайки фалшивите показания и повишавайки точността на измерванията. Освен това независимостта на модула от нивата на кислород го прави подходящ за различни среди и приложения.


Приложение на инфрачервения хладилен сензор модул zrt510


Революционното наблюдение на хладилния агент с модула за сензори zrt510

Модулът за сензор за хладилна течност zrt510 представлява промяна на парадигмата в технологията за мониторинг на хладилни течности. Със своята несравнима чувствителност, бърза реакция и надеждни възможности за предаване на данни, тя осигурява ефективна и безопасна работа в hvac системи и индустриални процеси. Функцията за компенсиране на температурата, устойчивост на смущения от водна пара и лесен за използване цифров дисплей допълнително подобряват стойността му. Комбиниран с функционалност за самокалибриране, модулът за сензори zrt510 опростява поддръжката, като същевременно осигурява точни и данни в реално време.


Как работи водородният сензор

Въведение: как работи водородният сензор? Чудили ли се някога как водороден сензор открива този запалим газ? В тази статия ще се задълбочим в завладяващия свят на водородните сензори. Чрез изследването на тяхната вътрешна работа можем да разберем по-добре тяхната жизненоважна роля в осигуряването на безопасността в различни индустрии.


Сензорната технология помага да се ускори развитието на интелигентното земеделие

Интелигентното земеделие е нов селскостопански модел, който използва съвременни технологии и информационни технологии за подобряване на ефективността на селскостопанското производство и устойчивото развитие.


Виж повече