OM OS

Zhengzhou Winsen Electronic Technology Co., Ltd. er et globalt selskab med kumulative salgsvolumen over 100 millioner stk. Virksomheden har hovedsæde i Zhengzhou Kina. Som en af verdens førende leverandør af gassensorløsninger, Winsen tilbyder kunderne alt, hvad de har brug for fra en enkelt kilde: fra sensor til sensormodul og hele dets løsninger på forskellige markeder. Winsens hovedkvarter er i Henan, Kina. Som en af verdens førende gassensorleverandører giver Winsen kunderne en one-stop-løsning Vores mål: føre tendenserne i Sensor IoT fremtid. Læs mere om Winsens udviklingsstrategi Winsen blev grundlagt i Zhengzhou, Henan i 2003. Læs mere om vores udviklingshistorie. Opfattelse at indse den intelligente interaktion af alle ting. Skabe en sikker, miljøvenlig, Sundt og intelligent arbejds- og levemiljø Læs mere om vores søstervirksomheder: Oprettelse af en omfattende IoT-platform integrerede løsninger forretningsgrupper

Se mere

NYHEDER

Engros CO2 sensor selskab

Engros CO2 sensorfirma fortæller dig, at kuldioxid sensorer er meget brugt på mange områder såsom industri, landbrug, nationalt forsvar, Læge- og sundhedspleje, miljøbeskyttelse og rumfart. Engros CO2 sensorfirma fortæller dig, at MH-711A er en universel type intelligent sensor til at detektere CO2 i luften udnyttes ikke-dispersiv infrarød (NDIR) Princippet. Med høj selektivitet, ingen ilt afhængighed, høj ydeevne, og lang levetid funktioner, MH-711A har også en indbygget temperatur kompensation funktion.

2023-02-08 Se mere

Bedste CO2-sensor selskab

Den bedste CO2 sensorfirma fortæller dig, at sortimentet af CO2 sensorer. 1. Infrarød kuldioxid sensor: Bedste CO2-sensorfirma fortæller dig, at denne sensor bruger princippet om ikke-dispersiv infrarød (NDIR) til at detektere CO2 i luften. Den har god selektivitet og ingen ilt afhængighed. Det er meget brugt i tilstedeværelsen af brandfarlighed, eksplosiv gas ved forskellige lejligheder.

2023-02-15 Se mere

Ledere af Henan Provinsafdelingen for Videnskab og Teknologi besøgte Wisnen

Ledere af Henan Provinsafdelingen for Videnskab og Teknologi besøgte Wisnen

2022-03-18 Se mere

Engros CO2 sensor selskab

Brugen af en engros CO2 sensorfirma kan øge koncentrationen af kuldioxid

2023-03-01 Se mere

Laser Metan Sensor til affyring! Ny tilføjelse til Winsens brændende gassensorfamilie!

To typer af helt nye laser-methan-sensorer lanceres den 15. marts 2023 af Winsen Electronics. Opdateret teknologi, øget detektionsstyrke fra Winsen!

2023-03-14 Se mere

MEMS Tryk Sensorer: Det diversificerede marked begynder.

MEMS Tryk Sensorer: Det diversificerede marked begynder.

2022-04-23 Se mere

Anvendelse af PIR-bevægelsesføler

PIR-bevægelsessensorer kan ses overalt i vores liv. Det er meget brugt i automatiske afsløringsdøre, lamper, kontakter; smarte elektriske apparater; anti-intrusionsalarmsystemer, interkomsystemer osv.

2023-02-07 Se mere

Engroshandel MEMS gassensorprodukter indfører valg af sensorfølsomhed

Engros MEMS gassensor produkter fortæller dig om valget af sensorfølsomhed. Generelt er det inden for sensorens lineære område ønskeligt, at sensorens følsomhed er så høj som muligt. Engros MEMS gas sensor produkter fortæller dig, at kun når følsomheden er høj, Værdien af det udgangssignal, der svarer til den målte ændring, er forholdsvis stor, hvilket er gavnligt for signal til behandling. Det skal dog bemærkes, at følsomheden af sensoren er høj, og den ydre støj, der ikke har noget med det målte objekt at gøre, er let at blande og det vil også blive forstærket af forstærkningssystemet, som vil påvirke målingens nøjagtighed.

2023-03-16 Se mere

Se mere