Πληροφορίες για τη

Zhengzhou Winsen Electronic Technology Co., Ltd. είναι μια παγκόσμια εταιρεία με σωρευτικό όγκο πωλήσεων πάνω από 100 εκατομμύρια τεμάχια. Η εταιρεία βρίσκεται στην Κίνα Zhengzhou. Ως ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές λύσεων αισθητήρων αερίου στον κόσμο, Το Winsen προσφέρει στους πελάτες όλα όσα χρειάζονται από μία ενιαία πηγή: από αισθητήρα σε μονάδα αισθητήρων και όλες τις λύσεις του σε διαφορετική αγορά. Η έδρα του Γουίνσεν βρίσκεται στο Χέναν της Κίνας. Ως ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές των αισθητήρων αερίου στον κόσμο, η Winsen παρέχει στους πελάτες μια λύση μίας μονής στάσης Στόχος μας: ηγείται των τάσεων του αισθητήρα IoT μέλλον. Μάθετε περισσότερα για την αναπτυξιακή στρατηγική του Winsen ιδρύθηκε στο Zhengzhou, Henan το 2003. Μάθετε περισσότερα για την αναπτυξιακή μας ιστορία. Αντίληψη να συνειδητοποιήσουμε την έξυπνη αλληλεπίδραση όλων των πραγμάτων. Δημιουργήστε ένα ασφαλές, φιλικό προς το περιβάλλον, υγιεινό και έξυπνο περιβάλλον εργασίας και διαβίωσης Μάθετε περισσότερα για τις αδελφές μας εταιρείες: Σχηματισμός μιας ολοκληρωμένης πλατφόρμας IoT ολοκληρωμένων λύσεων επιχειρηματική ομάδα επιχειρηματικής ομάδας

Δείτε περισσότερα

Προϊόντα

Δείτε περισσότερα

ενημέρωσης

Οι πρακτικές εφαρμογές των αισθητήρων κίνησης PIR

PIR (Παθητικό υπέρυθρο) Οι αισθητήρες κίνησης έχουν βρει ευρείες εφαρμογές σε όλες τις βιομηχανίες για την ικανότητά τους να εντοπίζουν ακριβώς την κίνηση με έναν οικονομικά αποδοτικό τρόπο. Ο αισθητήρας κίνησης της Winsen Technology είναι ένας καινοτόμος αισθητήρας που αξιοποιεί την τεχνολογία αιχμής για να παρέχει γρήγορα, ακριβής ανίχνευση κίνησης σε διάφορα σενάρια.


Έξυπνες λύσεις αισθητήρων πυρκαγιάς


Έξυπνες λύσεις αισθητήρων πόλης


Λύσεις γεωργίας και αναπαραγωγής


Λύσεις καθαρισμού του αέρα


Γιατί οι αισθητήρες κίνησης PIR είναι απαραίτητοι για τους καινοτόμους εξυπνάκιας

Μεταμορφώστε το σπίτι σας σε έναν έξυπνο, αποδοτικό και ασφαλές χώρο με αισθητήρες PIR. Ανακαλύψτε τα οφέλη και τις εφαρμογές των αισθητήρων PIR στον περιεκτικό οδηγό μας, και να μάθετε πώς μπορούν να βελτιώσουν τις έξυπνες οικιακές σας συσκευές. Από τον ενεργοποιημένο με κίνηση φωτισμό έως τον ενεργειακά αποδοτικό έλεγχο της θερμοκρασίας, οι αισθητήρες PIR είναι ένα παιχνίδι-αλλαγή για την οικιακή αυτοματοποίηση. Ξεκινήστε σήμερα και πάρτε το έξυπνο σπίτι σας στο επόμενο επίπεδο!


Σύσταση προϊόντος | Αφιερωμένος ηλεκτροχημικός αισθητήρας οξυγόνου για ιατρικό πεδίο

Το ιατρικό οξυγόνο είναι το πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο ιατρικό αέριο στα νοσοκομεία. Χρησιμοποιείται ευρέως κλινικά. Χρησιμοποιείται κυρίως για τη θεραπεία σοκ που προκαλείται από παράγοντες όπως πνιγμός, νιτρών οξέων, κοκαΐνης, μονοξείδιο του άνθρακα, και παράλυση των αναπνευστικών μυών. Χρησιμοποιείται επίσης για την πρόληψη της πνευμονίας, της μυοκαρδίτιδας, του εμφύσημα και της δυσλειτουργίας του μυοκαρδίου.


Χονδρική προϊόντα αισθητήρων αερίου MEMS εισαγάγουν την επιλογή της ευαισθησίας των αισθητήρων

Χονδρική προϊόντα αισθητήρων αερίου MEMS σας λένε για την επιλογή της ευαισθησίας των αισθητήρων. Γενικά, εντός του γραμμικού εύρους του αισθητήρα, είναι επιθυμητό η ευαισθησία του αισθητήρα να είναι όσο το δυνατόν υψηλότερη. Χονδρική προϊόντα αισθητήρων αερίου MEMS σας λένε ότι μόνο όταν η ευαισθησία είναι υψηλή, η τιμή του σήματος εξόδου που αντιστοιχεί στην μετρούμενη αλλαγή είναι σχετικά μεγάλη, η οποία είναι ωφέλιμη για την επεξεργασία. Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι η ευαισθησία του αισθητήρα είναι υψηλή, και ο εξωτερικός θόρυβος που δεν έχει καμία σχέση με το αντικείμενο που μετράται είναι εύκολο να αναμειχθεί, και θα ενισχύεται επίσης από το σύστημα ενίσχυσης, το οποίο θα επηρεάσει την ακρίβεια μέτρησης.


Δείτε περισσότερα