Πληροφορίες για τη

Zhengzhou Winsen Electronic Technology Co., Ltd. είναι μια παγκόσμια εταιρεία με σωρευτικό όγκο πωλήσεων πάνω από 100 εκατομμύρια τεμάχια. Η εταιρεία βρίσκεται στην Κίνα Zhengzhou. Ως ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές λύσεων αισθητήρων αερίου στον κόσμο, Το Winsen προσφέρει στους πελάτες όλα όσα χρειάζονται από μία ενιαία πηγή: από αισθητήρα σε μονάδα αισθητήρων και όλες τις λύσεις του σε διαφορετική αγορά. Η έδρα του Γουίνσεν βρίσκεται στο Χέναν της Κίνας. Ως ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές των αισθητήρων αερίου στον κόσμο, η Winsen παρέχει στους πελάτες μια λύση μίας μονής στάσης Στόχος μας: ηγείται των τάσεων του αισθητήρα IoT μέλλον. Μάθετε περισσότερα για την αναπτυξιακή στρατηγική του Winsen ιδρύθηκε στο Zhengzhou, Henan το 2003. Μάθετε περισσότερα για την αναπτυξιακή μας ιστορία. Αντίληψη να συνειδητοποιήσουμε την έξυπνη αλληλεπίδραση όλων των πραγμάτων. Δημιουργήστε ένα ασφαλές, φιλικό προς το περιβάλλον, υγιεινό και έξυπνο περιβάλλον εργασίας και διαβίωσης Μάθετε περισσότερα για τις αδελφές μας εταιρείες: Σχηματισμός μιας ολοκληρωμένης πλατφόρμας IoT ολοκληρωμένων λύσεων επιχειρηματική ομάδα επιχειρηματικής ομάδας

Δείτε περισσότερα

Προϊόντα

Δείτε περισσότερα

ενημέρωσης

Τα πλεονεκτήματα του αισθητήρα μεθανίου NDIR στη σύγχρονη ανίχνευση αερίου

Στον σημερινό κόσμο, η ανάγκη για αξιόπιστα και αποτελεσματικά συστήματα ανίχνευσης αερίου είναι υψίστης σημασίας. Μεταξύ των διαφόρων αισθητήρων που διατίθενται, ο αισθητήρας μεθανίου NDIR ξεχωρίζει ως ένας έξυπνος αισθητήρας υπέρυθρων αερίων. Το άρθρο αυτό αποσκοπεί στην εξερεύνηση των πλεονεκτημάτων αυτού του προηγμένου αισθητήρα στην ανίχνευση του μεθανικού αερίου και της ευρείας εφαρμογής του σε ποικίλο περιβάλλον. ι


Πρόσκληση για εξερεύνηση αισθητήρων στην έκθεση ROS GAS EXPO

26η ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ


NDIR αισθητήρας μεθανίου Επανάσταση της ανίχνευσης αερίου

Ο αισθητήρας μεθανίου NDIR, ένας σύντομος υπέρυθρος αισθητήρας μεθανίου, ενεργεί ως φύλακας κατά των πιθανών κινδύνων αερίου. Χρησιμοποιώντας τις αρχές της υπέρυθρης απορρόφησης, αυτός ο αισθητήρας μετρά τη συγκέντρωση του μεθανίου στον αέρα. Η απαράμιλλη ακρίβεια του καθιστά απαραίτητο εργαλείο για την ανίχνευση ακόμα και ελάχιστων ποσοτήτων μεθανίου. ελαχιστοποίηση των κινδύνων, και επιτρέποντας ταχεία αντίδραση.


Η ενότητα ZRT510 είναι πρόοδος στην τεχνολογία αισθητικής ψυγείας

Η μονάδα ZRT510 αντιπροσωπεύει μια σημαντική πρόοδο στην τεχνολογία ανίχνευσης ψυκτικού. Χρησιμοποιώντας την αρχή NDIR, παρέχει ακριβή και αξιόπιστη ανίχνευση ψυκτικών. Η επιλεκτικότητά του εξασφαλίζει ότι ανιχνεύεται μόνο το ψυκτικό υλικό-στόχο, εξάλειψη ψευδών ενδείξεων και ενίσχυση της ακρίβειας των μετρήσεων. Επιπλέον, η ανεξαρτησία της μονάδας από τα επίπεδα οξυγόνου το καθιστά κατάλληλο για διάφορα περιβάλλοντα και εφαρμογές.


Εφαρμογή του αισθητήρα υπέρυθρου ψυγείου ZRT510

Η ενότητα αισθητήρας υπέρυθρου ψυγείου ZRT510 που αναπτύχθηκε από την Winsen έχει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών σε διάφορες βιομηχανίες, συμπεριλαμβανομένων των HVAC (θέρμανση, εξαερισμός και κλιματισμό), του κλιματισμού και του εξοπλισμού ψύξης. Αυτή η αισθητήρα να καταστεί απαραίτητο εργαλείο για την εξασφάλιση της ασφάλειας και της αποτελεσματικότητας στους τομείς αυτούς.


Επαναστατική παρακολούθηση ψυγείου με την ενότητα αισθητήρων ZRT510

Η μονάδα αισθητήρων ψυκτικού ZRT510 αντιπροσωπεύει μια αλλαγή παραδείγματος στην τεχνολογία παρακολούθησης ψυκτικού. Με την απαράμιλλη ευαισθησία, την ταχεία αντίδραση, και τις αξιόπιστες δυνατότητες μετάδοσης δεδομένων, εξασφαλίζει αποτελεσματική και ασφαλή λειτουργία σε συστήματα HVAC και βιομηχανικές διεργασίες. Το χαρακτηριστικό αντιστάθμισης της θερμοκρασίας, αντοχή σε παρεμβολές υδρατμών, και εύκολη στη χρήση ψηφιακή οθόνη ενισχύουν περαιτέρω την αξία της. Σε συνδυασμό με τη λειτουργία αυτο-βαθμονόμησης, η μονάδα αισθητήρων ZRT510 απλοποιεί τη συντήρηση παρέχοντας ακριβή και πραγματικό χρόνο δεδομένα.


Πώς λειτουργεί ένας αισθητήρας υδρογόνου

Εισαγωγή: Πώς λειτουργεί ένας αισθητήρας υδρογόνου; Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς ένας αισθητήρας υδρογόνου ανιχνεύει αυτό το εύφλεκτο αέριο; Σε αυτό το άρθρο, θα φτάσουμε στον συναρπαστικό κόσμο των αισθητήρων υδρογόνου. Ερευνώντας τις εσωτερικές τους εργασίες, μπορούμε να κατανοήσουμε καλύτερα τον ζωτικό τους ρόλο στην εξασφάλιση της ασφάλειας σε διάφορες βιομηχανίες.


Η τεχνολογία αισθητήρων βοηθά στην επιτάχυνση της ανάπτυξης της έξυπνης γεωργίας.

Η έξυπνη γεωργία είναι ένα νέο γεωργικό μοντέλο που χρησιμοποιεί σύγχρονη τεχνολογία και τεχνολογία πληροφοριών για τη βελτίωση της αποδοτικότητας της γεωργικής παραγωγής και της βιώσιμης ανάπτυξης.


Δείτε περισσότερα