TIETOJA

Zhengzhou Winsen Electronic Technology Co., Ltd. on globaali yritys, jonka myyntimäärä on yli 100 miljoonaa kpl. Yhtiön pääkonttori on Zhengzhou Kiinassa. Yksi maailman johtavista kaasunnisteriratkaisujen toimittajista - Winsen tarjoaa asiakkaille kaiken tarvitsemansa yhdestä lähteestä: sensorista anturimoduuliin ja sen kokonaiset ratkaisut eri markkinoilla. Winsenin pääkonttori on Henanissa, Kiinassa. Yksi maailman johtavista kaasunanturitoimittajista Winsen tarjoaa asiakkaille yhden luukun ratkaisun Tavoitteemme: johtaa suuntauksia Sensor IoT tulevaisuuden. Lue lisää Winsenin kehitysstrategiasta Winsen perustettiin Zhengzhoussa, Henassa vuonna 2003. Lue lisää kehityshistoriastamme. Havainto ymmärtää älykäs vuorovaikutus kaikissa asioissa. Luo turvallinen, ympäristöystävällinen, terve ja älykäs työ- ja asuinympäristö Lue lisää sisaryrityksistämme: Kattavan IoT-alustan muodostaminen yhdistetyt ratkaisut liiketoimintaryhmät

Katso lisää

TUOTTEET

Katso lisää

UUTISET

PIR-liikeanturien käytännön sovellukset

PIR (passiivinen infrapuna) Liiketunnistimet ovat löytäneet laajat sovellukset eri toimialoilla niiden kykyä havaita tarkasti liikettä kustannustehokkaalla tavalla. Winsen Technologyn PIR Motion Sensor on innovatiivinen anturi, joka hyödyntää huipputeknologiaa nopeasti, tarkka liikkeen havaitseminen eri skenaarioissa.

2023-05-19 Katso lisää

Älykkäät palon anturiratkaisut

2023-05-05 Katso lisää

Älykäs kaupungin anturin ratkaisut

2023-05-05 Katso lisää

Maatalous ja jalostus anturi ratkaisut

2023-04-20 Katso lisää

Ilmanpuhdistusratkaisut

2023-04-17 Katso lisää

Miksi PIR-liikesensorit ovat välttämättömiä Smart Home Laitteiden innovaattoreille?

Muuta kotisi älykäs, tehokas ja turvallinen tila PIR-antureilla. Tutustu PIR-sensorien hyödyt ja sovellukset kattavasta oppaastamme, ja oppia, miten ne voivat parantaa älykkäitä kodinkoneita. Liikeaktivoidusta valaistuksesta energiatehokkaaseen lämpötilan säätöön PIR-anturit ovat pelin muuttaja kotonautomaatioon. Aloita tänään ja vie älykäs kotisi seuraavalle tasolle!

2023-04-13 Katso lisää

Tuotesuositus | Omistettu sähkökemiallinen happianturi

Lääketieteellinen happi on yleisimmin käytetty lääketieteellinen kaasu sairaaloissa. Sitä käytetään laajalti kliinisesti. Sitä käytetään pääasiassa shokkihoitoon, joka johtuu tekijöistä, kuten hukkumisesta, typpihaposta, kokaiinista, hiilimonoksidista, ja hengityselihasten halvaus. Sitä käytetään myös keuhkokuumeen, sydänsuojan, emfyseeman ja sydänsydämen toimintahäiriön ehkäisemiseen.

2023-04-07 Katso lisää

MEMS-kaasunnistimen tukkutuotteet ottavat käyttöön anturiherkkyyden valinnus

MEMS-kaasunnistimen tukkutuotteet kertovat sinulle anturiherkkyyden valinnasta. Yleensä anturin lineaarisessa alueella on toivottavaa, että anturin herkkyys on mahdollisimman korkea. Tukkumyynti MEMS kaasunnistimen tuotteet kertovat, että vain silloin, kun herkkyys on korkea, mitattua muutosta vastaavan lähtösignaalin arvo on suhteellisen suuri, mikä on hyödyllistä merkkiä käsittelyyn. On kuitenkin huomattava, että anturin herkkyys on korkea, ja ulkoinen melu, jolla ei ole mitään tekemistä mitatun esineen kanssa, on helppo sekoittaa, ja sitä vahvistetaan myös vahvistusjärjestelmällä, joka vaikuttaa mittaustarkkuuteen.

2023-03-16 Katso lisää

Katso lisää