TIETOJA

Zhengzhou Winsen Electronic Technology Co., Ltd. on globaali yritys, jonka myyntimäärä on yli 100 miljoonaa kpl. Yhtiön pääkonttori on Zhengzhou Kiinassa. Yksi maailman johtavista kaasunnisteriratkaisujen toimittajista - Winsen tarjoaa asiakkaille kaiken tarvitsemansa yhdestä lähteestä: sensorista anturimoduuliin ja sen kokonaiset ratkaisut eri markkinoilla. Winsenin pääkonttori on Henanissa, Kiinassa. Yksi maailman johtavista kaasunanturitoimittajista Winsen tarjoaa asiakkaille yhden luukun ratkaisun Tavoitteemme: johtaa suuntauksia Sensor IoT tulevaisuuden. Lue lisää Winsenin kehitysstrategiasta Winsen perustettiin Zhengzhoussa, Henassa vuonna 2003. Lue lisää kehityshistoriastamme. Havainto ymmärtää älykäs vuorovaikutus kaikissa asioissa. Luo turvallinen, ympäristöystävällinen, terve ja älykäs työ- ja asuinympäristö Lue lisää sisaryrityksistämme: Kattavan IoT-alustan muodostaminen yhdistetyt ratkaisut liiketoimintaryhmät

Katso lisää

TUOTTEET

Katso lisää

UUTISET

NDIR Metaanisensorin edut moderni kaasun havaitsemisessa

Nykymaailmassa tarvitaan luotettavia ja tehokkaita kaasun havaitsemisjärjestelmiä. Käytettävissä olevista eri sensoreista NDIR-metaanisensori on älykäs infrapunakaasun anturi. Tämän artikkelin tarkoituksena on tutkia tämän kehittyneen anturin etuja metaanikaasun havaitsemisessa ja sen laajalle levinneen sovelluksen monipuolisessa ympäristössä. a.

2023-08-31 Katso lisää

Kutsu tutkia sensoriteknologia ROS GAS EXPO-näyttelyssä

26 KANSAINVÄLINEN LUONNOLLISEN KAASAINEIDEN JA TEKNOLOGIAN KANSAINVÄLINEN LIITTYVÄT LIITTYVÄT TEKNOLOGIAT KAASIALAITUS

2023-08-25 Katso lisää

NDIR-metaanisensori mullistaa kaasun havaitsemisen

NDIR-metaanisensori, lyhyt infrapuna-metaani-anturi, toimii suojelijana mahdollisilta kaasuvaaroilta. Käyttämällä infrapunabsorption periaatteita tämä anturi mittaa metaanikaasun pitoisuutta ilmassa. Sen vertaansa vailla oleva tarkkuus tekee siitä välttämättömän välineen metaanin havaitsemiseen. riskien minimointi ja nopean reagoinnin mahdollistaminen.

2023-08-25 Katso lisää

ZRT510 Moduuli on edistynyt kylmätunnistustekniikassa

2023-08-18 Katso lisää

Infrapunajääkaappisensorimoduulin ZRT510 soveltaminen

Winsenin kehittämä infrapunajääkaappisensorimoduuli ZRT510 on laaja valikoima eri toimialoilla, mukaan lukien HVAC (lämmitys, tuuletus ja ilmastointi), ilmastointi ja jäähdytyslaitteet. Tämä huipputunnistimoduuli on suunniteltu havaitsemaan ja mittaamaan R454B jäähdytyskaasun pitoisuutta, tehdä siitä välttämätön väline turvallisuuden ja tehokkuuden varmistamiseksi näillä aloilla.

2023-08-17 Katso lisää

Valmistava jääkaappivalvonta ZRT510-sensorimoduulilla

ZRT510 jäähdytysaineen anturimoduuli edustaa jäähdytysaineen valvontatekniikan paradigmaa. Sen vertailumaton herkkyys, nopea reagointi ja luotettava tiedonsiirtokyky se varmistaa tehokkaan ja turvallisen toiminnan LVAC-järjestelmissä ja teollisuusprosesseissa. Lämpötilan kompensointiominaisuus, kestävyys vesihöyryn häiriöille, ja helppokäyttöinen digitaalinen näyttö parantaa sen arvoa. Yhdistettynä itsekalibrointitoimintaan, ZRT510-anturimoduuli yksinkertaistaa kunnossapitoa samalla tarkkaa ja reaaliaikaista tietoa.

2023-08-11 Katso lisää

Miten vetysensori toimii

Johdanto: Miten vety-sensori toimii? Oletko koskaan miettinyt, miten vetysensori havaitsee tämän palavan kaasun? Tässä artikkelissa kaivaudumme vety-anturien kiehtovaan maailmaan. Tutkimalla niiden sisäistä toimintaa ymmärrämme paremmin niiden tärkeän roolin varmistaessa turvallisuutta eri teollisuudenaloilla.

2023-07-28 Katso lisää

Anturiteknologia auttaa nopeuttamaan älykästä maataloudesta

Älykäs maatalous on uusi maatalousmalli, joka käyttää modernia teknologiaa ja tietotekniikkaa maataloustuotannon tehokkuuden ja kestävän kehityksen parantamiseksi.

2023-07-19 Katso lisää

Katso lisää