O NAMA

Zhengzhou Winsen Electronic Technology Co., Ltd. je globalna korporacija s kumulativnim volumenom prodaje preko 100 milijuna komada. Tvrtka je sjedište u Zhengzhou Kini. Kao jedan od vodećih svjetskih dobavljača rješenja za gas, Winsen nudi korisnicima sve što im je potrebno od jednog izvora: od senzora do senzorskog modula i cijelog rješenja na različitim tržištima. Sedište Winsena je u Henanu, Kini. Kao jedan od vodećih svjetskih dobavljača senzora plina, Winsen pruža korisnicima s jednom mjestu rješenje Naš cilj: voditi trendove Senzor IoT budućnosti. Saznajte više o Winsenovoj razvojnoj strategiji Winsen osnovana je u Zhengzhou, Henan 2003. godine. Saznajte više o našoj povijesti razvoja. Percepcija ostvariti inteligentnu interakciju svih stvari. Napraviti sigurnu, ekološki prijatnu, zdravo i inteligentno radno i životno okruženje Saznajte više o našim sestrinskim tvrtkama: Formiranje sveobuhvatne IoT platforme integrirana rješenja poslovna skupina

vidi više

VIJESTI

Veleprodaja CO2 senzora tvrtka

Veleprodajna tvrtka CO2 senzora kaže da se senzori ugljen-dioksida široko koriste u mnogim područjima kao što su industrija, poljoprivreda, nacionalna obrana, medicinska i zdravstvena skrb, zaštita okoliša i svemir. Veleprodajna tvrtka CO2 senzora kaže da je MH-711A univerzalni inteligentan tip senzor za otkrivanje CO2 u zraku iskorištavajući prednost. Nedisperzivno infracrveno (NDIR) princip. Uz visoku selektivnost, bez zavisnosti kisika, visoke učinkovitosti, i dugog životnog veka, MH-711A također ima ugrađenu kompenzaciju temperature.

2023-02-08 vidi više

Najbolja tvrtka CO2 senzora

Najbolja tvrtka CO2 senzora vam govori taj sortiment CO2 senzora. 1. Infracrveni ugljikov dioksid senzor: Najbolji CO2 senzorski tvrtka kaže da ovaj senzor koristi princip ne-disperzivnog infracrvenog (NDIR) za otkrivanje CO2 u zraku. Ima dobru selektivnost i nema zavisnosti od kisika. To se široko koristi u prisutnosti zapaljivosti, eksplozivnog plina u raznim prilikama.

2023-02-15 vidi više

Vođa pokrajinskog odjela za znanost i tehnologiju Henan posjetili su Wisnena

Vođa pokrajinskog odjela za znanost i tehnologiju Henan posjetili su Wisnena

2022-03-18 vidi više

Wholesale CO2 sensor company

Korištenje tvrtke za veleprodaju CO2 senzora može povećati koncentraciju ugljičnog dioksida, koji ne može samo znatno poboljšati učinkovitost fotosinteze biljaka, ali također promicati fotosintezu biljaka proširujući raspon korištenja izvora svjetlosti.

2023-03-01 vidi više

Laserski senzor metana na lansiranje! Novi dodak

Dvije vrste novih senzora laserskog metana bit će pokrenute 15. ožujka 2023. od strane Winsen Electronics. Ažurirana tehnologija, povećana jačina detekcije od Winsena!

2023-03-14 vidi više

Senzori pritiska MEMS: Počinje raznolikost tržišta

Senzori pritiska MEMS: Počinje raznolikost tržišta

2022-04-23 vidi više

Primjena senzora pokreta PIR-a

Senzori pokreta PIR se mogu vidjeti svuda u našem životu. To se široko koristi u vratima za automatsko osjetljivanje, svjetiljke, prekidača; pametni električni uređaji; alarmni sustavi protiv intrazije; interkomni sustavi itd.

2023-02-07 vidi više

Veleprodajni MEMS senzorski proizvodi uvodi izbor osjetljivosti senzora

Veleprodajni MEMS senzorski proizvodi govore o izboru senzora. Općenito, unutar linearnog raspona senzora, poželjno je da osjetljivost senzora bude što više moguće. Veleprodajni MEMS senzorski proizvodi govore da samo kada je osjetljivost visoka, vrijednost izlaznog signala koji odgovara mjerenoj promjeni je relativno velika, što je korisno za signal za obradu. Međutim, treba napomenuti da je osjetljivost senzora visoka, i vanjski zvuk koji nema nikakve veze s izmjerenim objektom je lako miješati, Također će se pojačati sustavom za pojačanje, koji će utjecati na točnost mjere.

2023-03-16 vidi više

vidi više