O NAMA

Zhengzhou Winsen Electronic Technology Co., Ltd. je globalna korporacija s kumulativnim volumenom prodaje preko 100 milijuna komada. Tvrtka je sjedište u Zhengzhou Kini. Kao jedan od vodećih svjetskih dobavljača rješenja za gas, Winsen nudi korisnicima sve što im je potrebno od jednog izvora: od senzora do senzorskog modula i cijelog rješenja na različitim tržištima. Sedište Winsena je u Henanu, Kini. Kao jedan od vodećih svjetskih dobavljača senzora plina, Winsen pruža korisnicima s jednom mjestu rješenje Naš cilj: voditi trendove Senzor IoT budućnosti. Saznajte više o Winsenovoj razvojnoj strategiji Winsen osnovana je u Zhengzhou, Henan 2003. godine. Saznajte više o našoj povijesti razvoja. Percepcija ostvariti inteligentnu interakciju svih stvari. Napraviti sigurnu, ekološki prijatnu, zdravo i inteligentno radno i životno okruženje Saznajte više o našim sestrinskim tvrtkama: Formiranje sveobuhvatne IoT platforme integrirana rješenja poslovna skupina

vidi više

PROIZVODI

vidi više

VIJESTI

Prednosti NDIR senzora metana u modernom otkrivanju plina

U današnjem svijetu, potreba za pouzdanim i učinkovitim sustavima za otkrivanje plina je najvažnija. Među raznim dostupnim senzorima, senzor metana NDIR istièe kao inteligentni infracrveni gas senzor. Cilj ovog članka je istražiti prednosti ovog naprednog senzora u otkrivanju metanskog plina i njegove široke primjene u raznolikom okolišu i...

2023-08-31 vidi više

Poziv za istraživanje tehnologije senzora na ROS GAS EXPO izložbi

DONIJELA JE OVU UREDBU: PROIZVOD

2023-08-25 vidi više

NDIR senzor metana revolucionira otkrivanje plina

Senzor metana NDIR, kratki infracrveni metan senzor, djeluje kao čuvar od potencijalnih opasnosti u plinu. Koristeći principe infracrvene apsorpcije, ovaj senzor mjeri koncentraciju metanskog plina u zraku. Njegova neusporedna preciznost čini ga neophodnim alatom za otkrivanje čak i manje količine metana, smanjivanje rizika i omogućavanje brzog odgovora.

2023-08-25 vidi više

ZRT510 Modul je napredak u tehnologiji osjetljivanja hladnjaka

ZRT510 modul predstavlja značajan napredak u tehnologiji hlađenja. Upotrebom načela NDIR pruža točno i pouzdano otkrivanje hladnjaka. Njezina selektivnost osigurava da se otkrije samo ciljni hladnjak, uklanjanje lažnih očitanja i povećanje preciznosti mjerenja. Osim toga, neovisnost modula od razine kisika čini ga prikladnim za razne okruženja i aplikacije.

2023-08-18 vidi više

Primjena modula senzora za infracrvenu hladnjaku ZRT510

Infracrveni hladnjak Modul ZRT510 koji je razvio Winsen ima širok raspon aplikacija u različitim industrijama, uključujući HVAC (grijavanje, ventilacija i klima uređaj), klima uređaj i hladnjavu. Ovaj vrhunski senzorski modul je dizajniran za otkrivanje i mjerenje koncentracije R454B plina hlađenja, učiniti ga neophodnim sredstvom za osiguravanje sigurnosti i učinkovitosti u tim sektorima.

2023-08-17 vidi više

Revolucioniranje praćenja hladnjaka s senzorskim modulom ZRT510

ZRT510 senzorski modul predstavlja pomak paradigme u tehnologiji praćenja hlađenja. Sa svojom neizporednom osjetljivost, brzim odgovorom, i pouzdanim mogućnostima prijenosa podataka, osigurava učinkovito i sigurno rad u sustavima HVAC i industrijskim procesima. Kompenzacija temperature, otpornost na smetnje vodene pare, i jednostavan digitalni prikaz dodatno povećava njegovu vrijednost. U kombinaciji sa samokalibracijom, senzorski modul ZRT510 pojednostavljuje održavanje i pružajući točne i u realnom vremenu podataka.

2023-08-11 vidi više

Kako radi senzor vodika

Uvod: Kako radi senzor vodika? Jeste li se ikada pitali kako senzor vodika otkriva ovaj zapaljiv gas? U ovom èlanku, mi æemo uæi u fascinantni svet senzora vodika. Istraživanjem njihovog unutarnjeg rada možemo bolje razumjeti njihovu vitalnu ulogu u osiguravanju sigurnosti u različitim industrijama.

2023-07-28 vidi više

Senzorska tehnologija pomaže u ubrzanju razvoja pametne poljoprivrede

Pametna poljoprivreda novi je poljoprivredni model koji koristi suvremenu tehnologiju i informacijsku tehnologiju za poboljšanje učinkovitosti poljoprivredne proizvodnje i održivog razvoja.

2023-07-19 vidi više

vidi više