RóLUNK

Zhengzhou winsen electronic technology co., ltd. egy globális vállalat halmozott értékesítési volumene több mint 100 millió db. A cég székhelye csengcsou kínában található. Mint a világ egyik vezető beszállítója a gázérzékelő megoldások, winsen kínál az ügyfelek mindent, amire szükségük van egy egyetlen forrás: a szenzor modul és az egész megoldások a különböző piacon. Winsen székhelye a kínai henanban található. A világ egyik vezető gázérzékelő-beszállítójaként a winsen egy egyidejű megoldást nyújt az ügyfeleknek célunk: vezesse az érzékelő iot jövőjének trendjeit. Tudjon meg többet winsen fejlesztési stratégia winsen ben alakult zhengzhou, henan 2003-ban. Tudjon meg többet a fejlesztési történetünkről. Érzékelés, hogy megvalósítsa az intelligens kölcsönhatás minden dolog. Biztonságos, környezetbarát, egészséges és intelligens munkakörnyezet létrehozása tudjon meg többet testvérvállalatainkról: átfogó iot platform integrált megoldások kialakítása business group

mutass többet

TERMéKEK

mutass többet

SAJTóSZOBA

A pir mozgásérzékelők gyakorlati alkalmazásai

A pir (passzív infravörös) mozgásérzékelők széles körű alkalmazásokat találtak az iparágakban, hogy képesek a mozgást költséghatékony módon pontosan érzékelni. A winsen technology pir mozgásérzékelője egy innovatív érzékelő, amely a legmodernebb technológiát használja, hogy gyors, pontos mozgásérzékelést biztosítson különböző forgatókönyvekben.

2023-05-19 mutass többet

Intelligens tűzérzékelő megoldások

2023-05-05 mutass többet

Intelligens városi érzékelő megoldások

2023-05-05 mutass többet

Mezőgazdaság és tenyésztés érzékelő megoldások

2023-04-20 mutass többet

Légtisztító megoldások

2023-04-17 mutass többet

Miért elengedhetetlenek a pir mozgásérzékelők az intelligens háztartási készülékek innovátoraihoz

Átalakítsa otthonát intelligens, hatékony és biztonságos térbe pir érzékelőkkel. Fedezze fel a pir érzékelők előnyeit és alkalmazásait az átfogó útmutatóban, és megtudhatja, hogyan fejleszthetik az intelligens háztartási készülékeket. A mozgásban aktivált világítástól az energiatakarékos hőmérséklet-szabályozásig a pir érzékelők egy játék-váltó az otthoni automatizáláshoz. Kezdj még ma, és vigye az intelligens haza a következő szintre!

2023-04-13 mutass többet

Termék ajánlás | dedikált elektrokémiai oxigén érzékelő orvosi területen

Az orvosi oxigén a legszélesebb körben használt orvosi gáz a kórházakban. Klinikailag széles körben használják. Főleg sokk kezelésére használják, amit olyan tényezők okoznak, mint a fulladás, a dinitrogén sav, a kokain, a szén-monoxid és a légzőizmok bénulása. Tüdőgyulladás, szívizom-gyulladás, emfyzéma és szívizom-diszfunkció megelőző munkájához is alkalmazzák.

2023-04-07 mutass többet

Nagykereskedelmi mems gázérzékelő termékek bemutatják a választás érzékelő érzékenység

Nagykereskedelmi mems gázérzékelő termékek mesélni a választás az érzékelő érzékenység. Általában az érzékelő lineáris tartományán belül kívánatos, hogy az érzékelő érzékenysége minél nagyobb legyen. Nagykereskedelmi mems gázérzékelő termékek azt mondják, hogy csak akkor, ha az érzékenység magas, a kimeneti jel értéke a mért változásnak megfelelő viszonylag nagy, ami előnyös a jelzés feldolgozása. Azonban meg kell jegyezni, hogy az érzékelő érzékenysége magas, és a külső zaj, amely nincs köze a mért objektumhoz, könnyen keverhető, és azt is felerősíti az erősítő rendszer, amely befolyásolja a mérési pontosság.

2023-03-16 mutass többet

mutass többet