RóLUNK

Zhengzhou winsen electronic technology co., ltd. egy globális vállalat halmozott értékesítési volumene több mint 100 millió db. A cég székhelye csengcsou kínában található. Mint a világ egyik vezető beszállítója a gázérzékelő megoldások, winsen kínál az ügyfelek mindent, amire szükségük van egy egyetlen forrás: a szenzor modul és az egész megoldások a különböző piacon. Winsen székhelye a kínai henanban található. A világ egyik vezető gázérzékelő-beszállítójaként a winsen egy egyidejű megoldást nyújt az ügyfeleknek célunk: vezesse az érzékelő iot jövőjének trendjeit. Tudjon meg többet winsen fejlesztési stratégia winsen ben alakult zhengzhou, henan 2003-ban. Tudjon meg többet a fejlesztési történetünkről. Érzékelés, hogy megvalósítsa az intelligens kölcsönhatás minden dolog. Biztonságos, környezetbarát, egészséges és intelligens munkakörnyezet létrehozása tudjon meg többet testvérvállalatainkról: átfogó iot platform integrált megoldások kialakítása business group

mutass többet

TERMéKEK

mutass többet

SAJTóSZOBA

Az ndir metán érzékelő előnyei a modern gázérzékelésben

A mai világban a megbízható és hatékony gázérzékelő rendszerek szükségessége a legfontosabb. A rendelkezésre álló különböző érzékelők közül az ndir metánérzékelő intelligens infravörös gázérzékelőként kiemelkedik. Ez a cikk célja, hogy feltárja az előnyeit ez a fejlett érzékelő észlelésében metán gáz és a széles körű alkalmazása a különböző környezetekben.

2023-08-31 mutass többet

Meghívás az érzékelő technológia felfedezésére a ros gas expo kiállításon

26. nemzetközi szakosított kiállítás földgázipar és technológia gázipari létesítmény

2023-08-25 mutass többet

Ndir metán érzékelő forradalmasítja a gáz érzékelése

Az ndir metánérzékelő, egy rövid, nem diszperzív infravörös metánérzékelő, a potenciális gázveszélyekkel szembeni őrzőként működik. Az infravörös abszorpció elveit kihasználva ez az érzékelő méri a metángáz koncentrációját a levegőben. Páratlan pontossága elengedhetetlen eszköze a metán még minimális mennyiségének kimutatására, a kockázatok minimalizálására és a gyors válasz lehetővé tételére.

2023-08-25 mutass többet

A zrt510 modul a hűtőközegérzékelő technológia fejlődése

A zrt510 modul jelentős előrelépést jelent a hűtőközegérzékelő technológiában. Az ndir elv használatával a hűtőközegek pontos és megbízható kimutatását biztosítja. Szelektivitása biztosítja, hogy csak a célhűtőközeget észleljék, kiküszöbölve a hamis méréseket és fokozza a mérések pontosságát. Továbbá, a modul függetlensége az oxigénszintektől alkalmassá teszi a különböző környezetek és alkalmazások számára.

2023-08-18 mutass többet

Az infravörös hűtőközeg érzékelő modul alkalmazása zrt510

A winsen által kifejlesztett zrt510 infravörös hűtőközegérzékelő modul különböző iparágakban széles körű alkalmazással rendelkezik, beleértve a hvac-t (fűtés, szellőzés és légkondicionálás), légkondicionálót és hűtőberendezéseket. Ez az élvonalbeli érzékelő modul az r454b hűtőgáz koncentrációjának kimutatására és mérésére készült, így nélkülözhetetlen eszköz a biztonság és a hatékonyság ezekben az ágazatokban.

2023-08-17 mutass többet

A zrt510 érzékelő modullal történő hűtőközeg-ellenőrzés forradalmasítása

A zrt510 hűtőközegérzékelő modul paradigmaváltást jelent a hűtőközegfigyelő technológiában. Páratlan érzékenységével, gyors reakciójával és megbízható adatátviteli képességével hatékonyan és biztonságosan biztosítja a hvac rendszerek és ipari folyamatok működését. A hőmérséklet-kompenzációs funkció, a vízgőz-interferenciával szembeni ellenállás és a könnyen használható digitális kijelző tovább növeli az értékét. A zrt510 érzékelő modul önkalibrációs funkcionalitással kombinálva egyszerűsíti a karbantartást, miközben pontos és valós idejű adatokat biztosít.

2023-08-11 mutass többet

Hogyan működik a hidrogénérzékelő

Bevezetés: hogyan működik a hidrogénérzékelő? Gondolkodott már, hogy egy hidrogénérzékelő észleli ezt a gyúlékony gázt? Ebben a cikkben a hidrogénérzékelők lenyűgöző világába merülünk. A belső működésük feltárásával jobban megérthetjük a létfontosságú szerepüket a biztonság biztosításában a különböző iparágakban.

2023-07-28 mutass többet

Érzékelő technológia segít felgyorsítani a fejlődés intelligens mezőgazdaság

Az intelligens mezőgazdaság egy új mezőgazdasági modell, amely modern technológiát és információs technológiát használ a mezőgazdasági termelés hatékonyságának és fenntartható fejlődésének javítása érdekében.

2023-07-19 mutass többet

mutass többet