TENTANG KAMI

Zhengzhou Winsen Electronic Technology co., Ltd. Adalah sebuah perbadanan global dengan jumlah jualan kumulatif lebih daripada 100 juta pcs. Syarikat itu beribu pejabat di Zhengzhou China. Sebagai salah satu pembekal utama penyelesaian sensor gas di dunia, Winsen menawarkan pelanggan semua yang mereka perlukan dari sumber tunggal: dari sensor ke modul sensor dan keseluruhan penyelesaiannya di pasaran yang berbeza. Beribu pejabat Winsen terletak di Henan, China. Sebagai salah satu pembekal sensor gas terkemuka di dunia, Winsen menyediakan pelanggan dengan penyelesaian sehenti matlamat kami: memimpin trend masa depan Sensor IoT. Ketahui lebih lanjut mengenai Winsen's development strategy Winsen diasaskan di Zhengzhou, Henan pada tahun 2003. Ketahui lebih lanjut mengenai sejarah pembangunan kami. Persepsi untuk merealisasikan interaksi pintar semua perkara. Ketahui lebih lanjut mengenai syarikat kakak kami: membentuk kumpulan perniagaan penyelesaian bersepadu platform IoT yang komprehensif

melihat lebih banyak

PRODUK

melihat lebih banyak

BERITA

Aplikasi praktikal PIR Motion Sensors

Sensor gerakan PIR (pasif inframerah) telah menemui pelbagai aplikasi di seluruh industri untuk keupayaan mereka untuk mengesan gerakan dengan tepat dengan cara yang kos efektif. Teknologi Winsen 'pir Motion Sensor adalah sensor inovatif yang memanfaatkan teknologi canggih untuk memberikan pengesanan gerakan yang cepat dan tepat dalam pelbagai senario.


Penyelesaian Sensor kebakaran pintar


Penyelesaian Sensor bandar pintar


Penyelesaian Sensor pertanian dan pembiakan


Penyelesaian pembersihan udara


Mengapa PIR Motion Sensors adalah penting untuk inovator perkakas rumah pintar

Mengubah rumah anda menjadi ruang pintar, cekap, dan selamat dengan sensor PIR. Temui faedah dan aplikasi sensor PIR dalam panduan komprehensif kami, dan pelajari bagaimana mereka dapat meningkatkan peralatan rumah pintar anda. Dari lampu yang diaktifkan gerakan ke kawalan suhu yang cekap tenaga, sensor PIR adalah penukar permainan untuk automasi rumah. Bermula hari ini dan mengambil rumah pintar anda ke peringkat seterusnya!


Cadangan produk | sensor oksigen elektrokimia khusus untuk bidang perubatan

Oksigen perubatan adalah gas perubatan yang paling banyak digunakan di hospital. Ia digunakan secara meluas secara klinikal. Ia digunakan terutamanya untuk rawatan kejutan yang disebabkan oleh faktor-faktor seperti lemas, asid nitrous, kokain, karbon monoksida, dan lumpuh otot pernafasan. Ia juga digunakan untuk kerja pencegahan radang paru-paru, myocarditis, kronik, dan disfungsi miokardium.


Produk sensor gas MEMS borong memperkenalkan pilihan kepekaan sensor

Produk sensor gas MEMS borong memberitahu anda tentang pilihan kepekaan sensor. Secara umumnya, dalam julat linear sensor, adalah wajar bahawa sensitiviti sensor setinggi mungkin. Produk sensor gas MEMS borong memberitahu anda bahawa hanya apabila kepekaan tinggi, nilai isyarat output yang sepadan dengan perubahan yang diukur agak besar, yang bermanfaat untuk memberi isyarat kepada proses. Walau bagaimanapun, perlu diperhatikan bahawa sensitiviti sensor adalah tinggi, dan bunyi luaran yang tidak ada kena mengena dengan objek yang diukur mudah dicampur, dan ia juga akan dikuatkan oleh sistem penguatan, yang akan menjejaskan ketepatan pengukuran.


melihat lebih banyak