OVER

Zhengzhou Winsen Elektronische Technologie Co, Ltd. Is een wereldwijde onderneming met cumulatieve verkoopvolume meer dan 100 miljoen stuks. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Zhengzhou China. Als een van's werelds toonaangevende leveranciers van gassensoroplossingen biedt Winsen klanten alles wat ze nodig hebben, van één bron: van sensor tot sensormodule en zijn hele oplossingen in een andere markt. Het hoofdkantoor van Winsen is gevestigd in Henan, China. Als een van's werelds toonaangevende leveranciers van gassensoren biedt Winsen klanten een one-stop-oplossing. Ons doel: leid de trends in de toekomst van Sensor IoT. Meer informatie over Winsen's ontwikkelingsstrategie Winsen werd in 2003 opgericht in Zhengzhou, Henan. Leer meer over onze ontwikkelingsgeschiedenis. Perceptie om de intelligente interactie van alle dingen te realiseren. Creëer een veilige, milieuvriendelijke, gezonde en intelligente werk-en leefomgeving Meer informatie over onze zusterbedrijven: Het vormen van een uitgebreide IoT-platform geïntegreerde oplossingen businessgroep

Bekijk meer

PRODUCTON

Bekijk meer

NIEUWS

Groothandel CO2-sensorbedrijf

Groothandel CO2-sensorbedrijf vertelt u dat kooldioxide-sensoren op grote schaal worden gebruikt op vele gebieden, zoals de industrie, landbouw, nationale defensie, medische en gezondheidszorg, milieubescherming en ruimtevaart. Groothandel CO2-sensorbedrijf vertelt u dat MH-711A een universele intelligente sensor is om CO2 in de lucht te detecteren en gebruik te maken van het niet-dispersieve infrarood (NDIR)-principe. Met hoge selectiviteit, geen zuurstofafhankelijkheid, hoge prestaties en lange levensduur heeft MH-711A ook een ingebouwde temperatuurcompensatie-functie.

2023-02-08 Bekijk meer

Beste CO2-sensorbedrijf

Het beste CO2-sensorbedrijf vertelt je dat assortiment CO2-sensoren. 1. Infrarood kooldioxide sensor: Beste CO2-sensorbedrijf vertelt u dat deze sensor het principe van niet-dispersieve infrarood (NDIR) gebruikt om CO2 in de lucht te detecteren. Het heeft goede selectiviteit en geen zuurstofafhankelijkheid. Het wordt veel gebruikt in de aanwezigheid van ontvlambaarheid, explosief gas bij verschillende gelegenheden.

2023-02-15 Bekijk meer

Leiders van de provinciale afdeling voor wetenschap en technologie van Henan bezochten Wisnen

Leiders van de provinciale afdeling voor wetenschap en technologie van Henan bezochten Wisnen

2022-03-18 Bekijk meer

Groothandel CO2-sensorbedrijf

Toepassing van groothandel CO2-sensorbedrijf in slimme landbouwkassen. Het gebruik van een groothandel CO2-sensorbedrijf kan de concentratie van kooldioxide verhogen, wat niet alleen de fotosynthese-efficiëntie van planten aanzienlijk kan verbeteren, maar ook de fotosynthese van planten kan bevorderen door het bereik van het gebruik van lichtbronnen uit te breiden.

2023-03-01 Bekijk meer

Laser methaansensor om te starten! Nieuwe toevoeging aan Winsen's brandbare gassensorfamilie!

Twee soorten gloednieuwe lasermethaansensoren worden op 15 maart 2023 gelanceerd door Winsen Electronics. Bijgewerkte technologie, verhoogde detectiesterkte van Winsen!

2023-03-14 Bekijk meer

MEMS Druksensoren: de gediversifieerde markt begint

MEMS Druksensoren: de gediversifieerde markt begint

2022-04-23 Bekijk meer

De toepassing van PIR-bewegingssensor

PIR-bewegingssensoren zijn overal in ons leven te zien. Het wordt veel gebruikt in automatische detectiedeuren, lampen, schakelaars; slimme elektrische apparaten; anti-inbraakalarmsystemen; intercomsystemen, enz.

2023-02-07 Bekijk meer

Groothandel MEMS gassensorproducten introduceren de keuze van de sensorgevoeligheid

Groothandel MEMS gassensor producten vertellen u over de keuze van de sensorgevoeligheid. Over het algemeen is het binnen het lineaire bereik van de sensor wenselijk dat de gevoeligheid van de sensor zo hoog mogelijk is. Wholesale MEMS gassensorproducten vertellen u dat alleen wanneer de gevoeligheid hoog is, de waarde van het uitgangssignaal dat overeenkomt met de gemeten verandering relatief groot is, wat gunstig is voor het signaal om te verwerken. Er moet echter worden opgemerkt dat de gevoeligheid van de sensor hoog is en dat de externe ruis die niets met het gemeten object te maken heeft, gemakkelijk te mengen is, en het zal ook worden versterkt door het versterkingssysteem, wat de meting zal beïnvloeden nauwkeurigheid.

2023-03-16 Bekijk meer

Bekijk meer