OVER

Zhengzhou Winsen Elektronische Technologie Co, Ltd. Is een wereldwijde onderneming met cumulatieve verkoopvolume meer dan 100 miljoen stuks. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Zhengzhou China. Als een van's werelds toonaangevende leveranciers van gassensoroplossingen biedt Winsen klanten alles wat ze nodig hebben, van één bron: van sensor tot sensormodule en zijn hele oplossingen in een andere markt. Het hoofdkantoor van Winsen is gevestigd in Henan, China. Als een van's werelds toonaangevende leveranciers van gassensoren biedt Winsen klanten een one-stop-oplossing. Ons doel: leid de trends in de toekomst van Sensor IoT. Meer informatie over Winsen's ontwikkelingsstrategie Winsen werd in 2003 opgericht in Zhengzhou, Henan. Leer meer over onze ontwikkelingsgeschiedenis. Perceptie om de intelligente interactie van alle dingen te realiseren. Creëer een veilige, milieuvriendelijke, gezonde en intelligente werk-en leefomgeving Meer informatie over onze zusterbedrijven: Het vormen van een uitgebreide IoT-platform geïntegreerde oplossingen businessgroep

Bekijk meer

PRODUCTON

Bekijk meer

NIEUWS

De voordelen van NDIR-methaansensor bij moderne gasdetectie

In de wereld van vandaag staat de behoefte aan betrouwbare en efficiënte gasdetectiesystemen voorop. Onder de verschillende beschikbare sensoren valt de NDIR-methaansensor op als een intelligente infraroodgassensor. Dit artikel is bedoeld om de voordelen van deze geavanceerde sensor te onderzoeken bij het detecteren van methaangas en de wijdverbreide toepassing ervan in verschillende omgevingen.

2023-08-31 Bekijk meer

Uitnodiging om sensortechnologie te verkennen op ROS GAS EXPO-tentoonstelling

26E INTERNATIONALE SPECIALISEERDE TENTOONSTELLING VAN DE NATUURLIJKE GASINDUSTRIE EN TECHNOLOGIE VOOR GASFACILITEIT

2023-08-25 Bekijk meer

NDIR-methaansensor brengt een revolutie teweeg in gasdetectie

De NDIR-methaansensor, een korte niet-dispersieve infraroodmethaansensor, fungeert als bewaker tegen mogelijke gasgevaren. Door gebruik te maken van de principes van infraroodabsorptie, meet deze sensor de concentratie van methaangas in de lucht. De ongeëvenaarde nauwkeurigheid maakt het een onmisbaar hulpmiddel om zelfs minuscule hoeveelheden methaan te detecteren, risico's te minimaliseren en een snelle reactie mogelijk te maken.

2023-08-25 Bekijk meer

De ZRT510-module is vooruitgang in de detectietechnologie van koelmiddelen

De ZRT510-module vertegenwoordigt een aanzienlijke vooruitgang in de technologie voor het detecteren van koelmiddelen. Gebruikmakend van het NDIR-principe, biedt het nauwkeurige en betrouwbare detectie van koelmiddelen. De selectiviteit zorgt ervoor dat alleen het beoogde koelmiddel wordt gedetecteerd, waardoor valse metingen worden geëlimineerd en de precisie van metingen wordt verbeterd. Bovendien maakt de onafhankelijkheid van de module van zuurstofniveaus het geschikt voor verschillende omgevingen en toepassingen.

2023-08-18 Bekijk meer

Toepassing van de Infrarood Koelmiddel Sensor Module ZRT510

De infraroodkoelingsensormodule ZRT510, ontwikkeld door Winsen, heeft een breed scala aan toepassingen in verschillende industrieën, waaronder HVAC (verwarming, ventilatie en airconditioning), airconditioning en koelapparatuur. Deze geavanceerde sensormodule is ontworpen om de concentratie van R454B-koelgas te detecteren en te meten, waardoor het een onmisbaar hulpmiddel is om de veiligheid en efficiëntie in deze sectoren te waarborgen.

2023-08-17 Bekijk meer

Revolutionaire bewaking van koelmiddelen met de ZRT510 Sensormodule

De ZRT510 koelmiddelsensormodule vertegenwoordigt een paradigmaverschuiving in koelmiddelbewakingstechnologie. Met zijn ongeëvenaarde gevoeligheid, snelle respons en betrouwbare datatransmissiemogelijkheden zorgt het voor een efficiënte en veilige werking in HVAC-systemen en industriële processen. De temperatuurcompensatiefunctie, weerstand tegen waterdampinterferentie en gebruiksvriendelijke digitale weergave vergroten de waarde ervan verder. Gecombineerd met zelfkalibratiefunctie, vereenvoudigt de ZRT510-sensormodule het onderhoud en levert tegelijkertijd nauwkeurige en realtime gegevens.

2023-08-11 Bekijk meer

Hoe werkt een waterstofsensor

Inleiding: Hoe werkt een waterstofsensor? Heb je je ooit afgevraagd hoe een waterstofsensor dit brandbare gas detecteert? In dit artikel zullen we ons verdiepen in de fascinerende wereld van waterstofsensoren. Door hun innerlijke werking te verkennen, kunnen we hun vitale rol bij het waarborgen van veiligheid in verschillende industrieën beter begrijpen.

2023-07-28 Bekijk meer

Sensortechnologie helpt de ontwikkeling van slimme landbouw te versnellen

Slimme landbouw is een nieuw landbouwmodel dat moderne technologie en informatietechnologie gebruikt om de efficiëntie van de landbouwproductie en duurzame ontwikkeling te verbeteren.

2023-07-19 Bekijk meer

Bekijk meer