OM

Zhengzhou Winsen Electronic Technology Co., Ltd. er et globalt selskap med kumulativ salgsvolum over 100 millioner stk. Firmaet har hovedkontor i Zhengzhou Kina. Som en av verdens førende leverandør av gasssensorløsninger, Winsen tilbyr kunder alt de trenger fra en enkelt kilde: fra sensor til sensormodul og hele løsningene på ulike markeder. Winsens hovedkvarter er i Henan i Kina. Som en av verdens førende gassensorleverandører gir Winsen kundene en onestop-løsning Vårt mål: lede trendene til Sensor IoT framtid. Lær mer om Winsens utviklingsstrategi Winsen ble grunnlagt i Zhengzhou, Henan i 2003. Lær mer om vår utviklingshistorie. Oppfattning til å innse det intelligente samspillet mellom alt. Skape en trygg, miljøvennlig, sunnt og intelligent arbeids- og boligmiljø Lær mer om våre søsterfirmaer: Oppretting av en omfattende IoT-plattform integrerte løsninger foretaksgrupper

se mer

PRODUKTER

se mer

NYHETSSENTER

Fordelene ved NDIR metansensor ved moderne gasspåvisning

I dagens verden er behovet for pålitelige og effektive gassdeteksjonssystemer av avgjørende betydning. Blant de forskjellige sensorene som er tilgjengelige, er NDIR metanføleren en intelligent infrarød gassføler. Denne artikkelen har som mål å undersøke fordelene ved denne avanserte sensoren når det gjelder metangass og dens utbredte anvendelse i forskjellig miljø. ...

2023-08-31 se mer

Invitasjon til å utforske sensorteknologi ved ROS GAS EXPO-utstillingen

26. INTERNASJONSJONAL SPESIALISERET EKSHIBIELSE AV NATURGAS INDUSTRI OG TEKNOLOGI GASFOLITET

2023-08-25 se mer

NDIR metan- sensor revolusjonerer gasspåvisning

NDIR metanføleren, en kort infrarød metanføler, fungerer som beskytter mot potensielle gassfarer. Ved å benytte prinsippene for infrarød absorpsjon måler denne sensoren konsentrasjonen av metangas i luften. Dens enestående nøyaktighet gjør den til et uunnværlig verktøy for å oppdage selv mindre mengder metan. å minimere risikoene og muliggjøre rask reaksjon.

2023-08-25 se mer

ZRT510-modulen er utviklet i kjølesanseteknologi

ZRT510-modulen representerer en betydelig framskritt innen teknologien for kjøleverandør. Ved hjelp av NDIR-prinsippet sørger det for nøyaktig og pålitelig påvisning av kjølemidler. Dens selektivitet sikrer at bare kjølebidlet påvises, fjerne falske målinger og forbedre målingenes nøyaktighet. Dessuten gjør modulens uavhengighet av oksygennivået den egnet for ulike miljøer og anvendelser.

2023-08-18 se mer

Anvendelse av modulen for infrarød kjøleg

Den infrarøde kjølesensoremodulen ZRT510 utviklet av Winsen har en lang rekke anvendelser i forskjellige industrier. herunder HVAC (opvarming, ventilasjon og klimaanlegg), klimaanlegg og kjøleutstyr. Denne banebrytende sensormodulen er utformet for å påvise og måle konsentrasjonen av R454B kjølegas, å gjøre det til et uunnværlig verktøy for å sikre sikkerhet og effektivitet i disse sektorene.

2023-08-17 se mer

Omdreves overvåking av kjøle med ZRT510-sensormodulen

ZRT510-sensormodulen representerer et paradigmeskift i overvåkingsteknologien for kjølemiddel. Med sin uforlignelige følsomhet, rask reaksjon og pålitelig dataoverføringsevne, den sikrer effektiv og sikker drift i luftkondisjoneringssystemer og industriprosesser. Temperaturkompensasjonsfunksjon, motstandsdyktighet mot vanndamp, og enkel å bruke digital display øker verdien ytterligere. Kombinert med selvkalibreringsfunksjon, ZRT510-sensormodulen forenkler vedlikeholdet samtidig som det gir nøyaktige og realtidsdata.

2023-08-11 se mer

Hvordan virker en hydrogenføler?

Innledning: Hvordan virker en hydrogenføler? Har du noen gang lurt på hvordan en hydrogenføler oppdager denne brannfarlige gassen? I denne artikkelen skal vi blåse inn i den fascinerende verden av hydrogensensorer. Ved å undersøke deres indre virksomhet kan vi bedre forstå hvilken viktig rolle de har for å sikre sikkerheten i forskjellige industrier.

2023-07-28 se mer

Sensorteknologien bidrar til å framskynde utviklingen av smart landbruk

Smart landbruk er en ny landbruksmodell som bruker moderne teknologi og informasjonsteknologi for å forbedre landbruksproduksjonens effektivitet og bærekraftig utvikling.

2023-07-19 se mer

se mer