DESPRE

Zhengzhou Winsen Electronic Technology Co., Ltd. este o corporație globală cu volumul de vânzări de peste 100 milioane buc. Compania are sediul în Zhengzhou China. Ca unul dintre cei mai mari furnizori de solutii de gaze senzori, Winsen oferă clienților tot ceea ce au nevoie de la o singură sursă: de la senzor la modulul senzori și întregii sale soluții pe piață diferită. Cartierul general al lui Winsen este în Henan, China. Ca unul dintre cei mai importanţi furnizori de senzori de gaze din lume, Winsen oferă clienţilor o soluţie unică Scopul nostru: conduce tendințele Sensor IoT viitor. Aflați mai multe despre strategia de dezvoltare Winsen a lui Winsen a fost fondată în Zhengzhou, Henan în 2003. Aflați mai multe despre istoria noastră de dezvoltare. Percepţia de a realiza interacţiunea inteligentă a tuturor lucrurilor. Creați o siguranță, ecologică, sănătos și inteligent mediu de lucru și de viață Aflați mai multe despre companiile noastre surori: Formarea unei platforme cuprinzătoare de soluții integrate IoT Grup de afaceri

Vezi mai mult

PRODUSE

Vezi mai mult

INFORMARE

Aplicațiile practice ale senzorilor de mișcare PIR

PIR (Infraroșu pasiv) Senzorii de mișcare au găsit aplicații largi în întreaga industrie pentru capacitatea lor de a detecta cu exactitate mișcare într-un mod rentabil. Senzor de mișcare Winsen Technology este un senzor inovator care folosește tehnologia de vârf pentru a furniza rapid, detectarea de mișcare precisă în diferite scenarii.

2023-05-19 Vezi mai mult

Soluții de senzori de foc inteligent

2023-05-05 Vezi mai mult

Soluții de senzori de oraș inteligent

2023-05-05 Vezi mai mult

Agricultură și senzori de reproducție Soluții

2023-04-20 Vezi mai mult

Soluţii de purificare a aerului

2023-04-17 Vezi mai mult

De ce senzorii de mișcare PIR sunt esențiali pentru inovatorii aparatelor inteligente de acasă

Transformaţi-vă casa într-un spaţiu inteligent, eficient şi sigur cu senzori PIR. Descoperiți beneficiile și aplicațiile senzorilor PIR în ghidul nostru cuprinzător, şi învăţaţi cum vă pot îmbunătăţi aparatele dumneavoastră inteligente. De la iluminat activat pe mișcare până la controlul eficient al temperaturii, senzorii PIR sunt un schimbător de joc pentru automatizarea acasă. Începeţi astăzi şi luaţi-vă casa deşteaptă la nivelul următor!

2023-04-13 Vezi mai mult

Recomandare produs | Senzor de oxigen electrochimic dedicat pentru domeniul medical

Oxigenul medical este gazul medical cel mai folosit în spitale. Este folosit pe scară largă din punct de vedere clinic. Este utilizat în principal pentru tratamentul de șoc cauzat de factori precum înecarea, acidul azotic, cocaina, monoxidul de carbon, paralizie musculară respiratorie. De asemenea, este utilizat pentru prevenirea pneumoniei, miocarditei, emfizemului şi disfuncţiei miocardice.

2023-04-07 Vezi mai mult

Produsele senzorilor de gaze MEMS introduc alegerea sensibilităţii senzorilor

Produsele senzorilor de gaz MEMS vă spun despre alegerea sensibilității senzorilor. În general, în intervalul liniar al senzorului, este de dorit ca sensibilitatea senzorului să fie cât mai mare posibil. Produsele senzorilor de gaz MEMS vă spun că numai atunci când sensibilitatea este ridicată, valoarea semnalului de ieșire corespunzător modificării măsurate este relativ mare, ceea ce este benefică pentru semnalul de procesare. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că sensibilitatea senzorului este ridicată, și zgomotul extern care nu are nicio legătură cu obiectul măsurat este ușor de amestecat; și va fi amplificat de sistemul de amplificare, care va afecta precizia măsurării.

2023-03-16 Vezi mai mult

Vezi mai mult