DESPRE

Zhengzhou Winsen Electronic Technology Co., Ltd. este o corporație globală cu volumul de vânzări de peste 100 milioane buc. Compania are sediul în Zhengzhou China. Ca unul dintre cei mai mari furnizori de solutii de gaze senzori, Winsen oferă clienților tot ceea ce au nevoie de la o singură sursă: de la senzor la modulul senzori și întregii sale soluții pe piață diferită. Cartierul general al lui Winsen este în Henan, China. Ca unul dintre cei mai importanţi furnizori de senzori de gaze din lume, Winsen oferă clienţilor o soluţie unică Scopul nostru: conduce tendințele Sensor IoT viitor. Aflați mai multe despre strategia de dezvoltare Winsen a lui Winsen a fost fondată în Zhengzhou, Henan în 2003. Aflați mai multe despre istoria noastră de dezvoltare. Percepţia de a realiza interacţiunea inteligentă a tuturor lucrurilor. Creați o siguranță, ecologică, sănătos și inteligent mediu de lucru și de viață Aflați mai multe despre companiile noastre surori: Formarea unei platforme cuprinzătoare de soluții integrate IoT Grup de afaceri

Vezi mai mult

PRODUSE

Vezi mai mult

INFORMARE

Avantajele senzorului de metan NDIR în detectarea modernă a gazelor

În lumea de astăzi, necesitatea unor sisteme fiabile şi eficiente de detectare a gazelor este esenţială. Printre diferiţii senzori disponibili, senzorul de metan NDIR se evidenţiază ca un senzor de gaze infraroşu inteligent. Acest articol are ca scop explorarea avantajelor acestui senzor avansat în detectarea gazului de metan și a aplicației sale pe scară largă în mediu diverse ms.

2023-08-31 Vezi mai mult

Invitația de a explora tehnologia senzorilor la Expoziția ROS GAS EXPO

26EX FACILITATEA GAZĂ

2023-08-25 Vezi mai mult

Senzorul metanului NDIR revoluţionează detectarea gazelor

Senzorul de metan NDIR, un scurt senzor de metan infraroșu, acționează ca gardian împotriva potențialelor pericole de gaze. Utilizând principiile absorbţiei infraroşului, acest senzor măsoară concentraţia de gaz metan din aer. Exactitatea sa deosebită îl face un instrument indispensabil pentru detectarea cantităţilor minuscule de metan, minimizarea riscurilor și permițând un răspuns rapid.

2023-08-25 Vezi mai mult

Modulul ZRT510 este de avansare în tehnologia de Sensificare frigideră

Modulul ZRT510 reprezintă un progres semnificativ în tehnologia de detectare a dispozitivelor frigorifice. Utilizând principiul NDIR, acesta oferă o detectare precisă și fiabilă a agenților frigorifici. Selectivitatea sa asigură că este detectat numai agentul frigorific țintă; eliminarea datelor false și îmbunătățirea preciziei măsurătorilor. În plus, independența modulului față de nivelurile de oxigen îl face potrivit pentru diverse medii și aplicații.

2023-08-18 Vezi mai mult

Aplicarea Modului

2023-08-17 Vezi mai mult

Monitorizarea frigiderului revoluționar cu modulul senzor ZRT510

Modulul senzorului de refrigerare ZRT510 reprezintă o schimbare paradigmă în tehnologia de monitorizare a dispozitivelor frigorifice. Cu sensibilitatea sa nemaipomenită, reacţia rapidă şi capacităţile de transmitere a datelor, asigură funcționarea eficientă și sigură a sistemelor HVAC și a proceselor industriale. Compensarea temperaturii, rezistența la interferența vaporilor de apă, şi ecranul digital uşor de folosit îmbunătăţesc şi mai mult valoarea acestuia. Combinat cu funcționalitatea de autocalibrare, modulul senzorilor ZRT510 simplifică întreținerea furnizând în același timp date exacte și în timp real.

2023-08-11 Vezi mai mult

Cum funcționează un senzor de hidrogen

Introducere: Cum funcționează un senzor de hidrogen? V-aţi întrebat vreodată cum detectează un senzor de hidrogen acest gaz inflamabil? În acest articol, ne vom deschide în lumea fascinantă a senzorilor de hidrogen. Explorând lucrările lor interioare, putem înțelege mai bine rolul lor vital în asigurarea siguranței în diferite industrii.

2023-07-28 Vezi mai mult

Tehnologia senzorilor ajută la accelerarea dezvoltării agriculturii inteligente.

Agricultura inteligentă este un nou model agricol care utilizează tehnologia moderne și tehnologia informației pentru a îmbunătăți eficiența producției agricole și dezvoltarea durabilă.

2023-07-19 Vezi mai mult

Vezi mai mult