O NAS

Zhengzhou Winsen Electronic Technology Co., Ltd. je globalna korporacija z kumulativnim obsegom prodaje več kot 100 milijonov kosov. Podjetje je sedež v Zhengzhou Kitajske. Kot eden izmed vodilnih svetovnih dobaviteljev plinskih senzorjev, Winsen ponuja strankam vse, kar potrebujejo od enega samega vira: od senzorja do modula senzorja in vseh rešitev na različnih trgih. Sedež Winsena je v Henanu na Kitajskem. Kot eden od vodilnih dobaviteljev plinskih senzorjev na svetu, Winsen strankam ponuja rešitev na enem mestu Naš cilj: vodijo trende prihodnosti Sensor IoT. Več o razvojni strategiji Winsen je bil ustanovljen v Zhengzhou, Henan leta 2003. Več o naši razvojni zgodovini. Zaznavanje inteligentnega interakcije vseh stvari. Ustvariti varno, okolju prijazno, zdravo in inteligentno delovno in bivalno okolje Preberite več o naših sestrnih podjetjih: Oblikovanje celovite platforme IoT integrirane rešitve poslovne skupine

Poglej več

IZDELKI

Poglej več

NOVICE

Praktične aplikacije senzorjev gibanja PIR

PIR (Pasivna infrardeča) Senzorji gibanja so našli široke aplikacije po vseh panogah za njihovo zmožnost natančne zaznavanja gibanja na stroškovno učinkovit način. Senzor za gibanje Winsen Technology je inovativen senzor, ki omogoča hitro tehnologijo, natančno zaznavanje gibanja v različnih scenarijih.

2023-05-19 Poglej več

Rešitve pametnega požara senzorja

2023-05-05 Poglej več

Rešitve pametnega mestnega senzorja

2023-05-05 Poglej več

Rešitve za kmetijstvo in rejsko senzorje

2023-04-20 Poglej več

Rešitve za čiščenje zraka

2023-04-17 Poglej več

Zakaj so senzorji gibanja PIR ključnega pomena za inovatorje pametnih hišnih aparatov

Preoblikovati svoj dom v pameten, učinkovit in varen prostor s senzorji PIR. Odkrijte prednosti in aplikacije PIR senzorjev v našem celovitem vodniku, in izvedete, kako lahko izboljšajo vaše pametne gospodinjske aparate. Od razsvetljave z gibanjem do energetsko učinkovite temperature, senzorji PIR menjajo igre za avtomatizacijo doma. Začnite danes in odpeljite svoj pametni dom na naslednjo stopnjo!

2023-04-13 Poglej več

Priporočilo za izdelke | namenski elektrokemični senzor kisika za medicinsko polje

Medicinski kisik je najpogosteje uporabljeni medicinski plin v bolnišnicah. Klinično se uporablja. Uporablja se predvsem za zdravljenje šokov zaradi dejavnikov, kot so utopitev, dušikova kislina, kokain, ogljikov monoksid, in paraliza dihalnih mišic. Uporablja se tudi za preprečevanje pljučnice, miokarditisa, emfizema in disfunkcije miokarda.

2023-04-07 Poglej več

Proizvodi plinskih senzorjev MEMS uvajajo izbiro občutljivosti za senzorje

Veleprodajni izdelki MEMS plinskih senzorjev vam pove o izbiri senzorjev. Na splošno je v linearnem območju senzorja zaželeno, da je občutljivost senzorja čim večja. Veleprodajni MEMS plinski senzorji izdelki vam pove, da le, ko je občutljivost visoka, je vrednost izhodnega signala, ki ustreza izmerjeni spremembi, razmeroma velika, kar je koristno za signal za obdelavo. Vendar je treba opozoriti, da je občutljivost senzorja visoka, in zunanji hrup, ki nima ničesar opraviti z izmerjenim predmetom, je enostavno mešati, in ga bo ojačal s sistemom za ojačanje, ki bo vplival na točnost meritve.

2023-03-16 Poglej več

Poglej več