O NAS

Zhengzhou Winsen Electronic Technology Co., Ltd. je globalna korporacija z kumulativnim obsegom prodaje več kot 100 milijonov kosov. Podjetje je sedež v Zhengzhou Kitajske. Kot eden izmed vodilnih svetovnih dobaviteljev plinskih senzorjev, Winsen ponuja strankam vse, kar potrebujejo od enega samega vira: od senzorja do modula senzorja in vseh rešitev na različnih trgih. Sedež Winsena je v Henanu na Kitajskem. Kot eden od vodilnih dobaviteljev plinskih senzorjev na svetu, Winsen strankam ponuja rešitev na enem mestu Naš cilj: vodijo trende prihodnosti Sensor IoT. Več o razvojni strategiji Winsen je bil ustanovljen v Zhengzhou, Henan leta 2003. Več o naši razvojni zgodovini. Zaznavanje inteligentnega interakcije vseh stvari. Ustvariti varno, okolju prijazno, zdravo in inteligentno delovno in bivalno okolje Preberite več o naših sestrnih podjetjih: Oblikovanje celovite platforme IoT integrirane rešitve poslovne skupine

Poglej več

IZDELKI

Poglej več

NOVICE

Prednosti NDIR metan senzorja v sodobni odkrivanju plina

V današnjem svetu je potreba po zanesljivih in učinkovitih sistemih za odkrivanje plina bistvena. Med različnimi razpoložljivimi senzorji je NDIR metan senzor inteligentni infrardeči plinski senzor. Cilj tega članka je raziskati prednosti tega naprednega senzorja pri odkrivanju metanskega plina in njegove široko uporabe v raznolikosti okolja. a.

2023-08-31 Poglej več

Vabilo za raziskovanje senzorske tehnologije na ROS GAS EXPO razstave

MEDNARODNA SPECIALIZIRANA RAZVOJ INDUSTRIJE NARAVNEGA PLINA IN TEHNOLOGIJA SKLADNOST PLINI

2023-08-25 Poglej več

NDIR metan senzor, kratek infrardeči senzor metana, deluje kot varovalec pred potencialnimi nevarnostmi za plin. Z uporabo načel infrardeče absorpcije ta senzor meri koncentracijo metanskega plina v zraku. Njegova neprimerljiva natančnost je nepogrešljivo orodje za odkrivanje celo majhnih količin metana. zmanjšanje tveganj in omogočanje hitrega odzivanja.

2023-08-25 Poglej več

Modul ZRT510 je napredek v tehnologiji hladilnega zaznavanja.

Modul ZRT510 predstavlja pomemben napredek v tehnologiji zaznavanja hladilnih sredstev. Z uporabo načela NDIR zagotavlja natančno in zanesljivo odkrivanje hladilnih sredstev. Njegova selektivnost zagotavlja, da se odkrije le ciljno hladilno sredstvo, odpravljanje napačnih odčitkov in povečanje natančnosti meritev. Poleg tega je neodvisnost modula od ravni kisika primerna za različna okolja in aplikacije.

2023-08-18 Poglej več

Uporaba modula za senzorje z infrardečim hladilnikom ZRT510

Infrardeči hladilni senzor modul ZRT510, ki ga je razvil Winsen, ima široko paleto aplikacij v različnih industrijah, vključno z HVAC (ogrevanje, prezračevanje in klimatsko napravo), klimatsko napravo in hladilno opremo. Ta vrhunski senzorski modul je zasnovan za odkrivanje in merjenje koncentracije R454B hladilnega plina, narediti nujno potrebno orodje za zagotavljanje varnosti in učinkovitosti v teh sektorjih.

2023-08-17 Poglej več

Spremljanje hladilnika revolucioniranja s senzorskim modulom ZRT510

Modul za hladilno sredstvo ZRT510 predstavlja premik paradigme v tehnologiji za spremljanje hladilnega sredstva. S svojo neprimerno občutljivostjo, hitrim odzivom in zanesljivimi zmogljivostmi prenosa podatkov, zagotavlja učinkovito in varno delovanje v sistemih HVAC in industrijskih postopkih. Značilnost nadomestila temperature, odpornost na motnje vodnih pare, in enostaven za uporabo digitalni prikazovalnik še povečuje njegovo vrednost. Kombinirano s samokalibracijsko funkcionalnostjo, modul senzorjev ZRT510 poenostavlja vzdrževanje, hkrati pa zagotavlja natančne podatke v realnem času.

2023-08-11 Poglej več

Kako deluje senzor vodika

Uvod: Kako deluje senzor za vodik? Ste se kdaj vprašali, kako senzor za vodik zazna ta vnetljiv plin? V tem članku se bomo izkopali v fascinantni svet vodikovih senzorjev. Z raziskovanjem njihovega notranjega dela lahko bolje razumemo njihovo ključno vlogo pri zagotavljanju varnosti v različnih panogah.

2023-07-28 Poglej več

Senzorska tehnologija pomaga pospešiti razvoj pametnega kmetijstva

Pametno kmetijstvo je nov kmetijski model, ki uporablja sodobno tehnologijo in informacijsko tehnologijo za izboljšanje učinkovitosti kmetijske proizvodnje in trajnostnega razvoja.

2023-07-19 Poglej več

Poglej več