Rreth nesh

Zhengzhou Winsen Electronic Technology Co. Ndërmarrja është e selisë në Zhengzhou Kinë. Si një nga furnizuesi kryesor në botë i zgjidhjeve të sensorëve të gazit, Winsen u ofron klientëve gjithçka që kanë nevojë nga një burim i vetëm: nga sensori tek moduli i sensorëve dhe të gjitha zgjidhjet e tij në treg të ndryshëm. Selia e Winsenit është në Henan, Kinë. Si një nga furnizuesit kryesorë të gazit të botës, Winsen i siguron klientëve me një zgjidhje qëllimi ynë: udhëheq prirjet e të ardhme të Sensor IoT. Mësoni më shumë rreth strategjisë së zhvillimit të Winsenit, u themelua në Zhengzhou, Henan në vitin 2003.. Mëso më shumë për historinë tonë të zhvillimit. Perspektiva për të kuptuar ndërhyrjen inteligjente të të gjitha gjërave. Krijo një kasafortë të sigurt, të mjedisit miqësor, Mjedisi i shëndetshëm dhe inteligjent i punës dhe jetesës mëso më shumë për kompanitë e motrave tona: Formimi i një grupi biznesi të përgjithshëm të zgjidhjes së integruar të platformës IoT

Shih më shumë

Produkt

Shih më shumë

Lajme

Ndërmarrja e sensorës së CO2

Kompania e sensorëve të përgjithshme të CO2 ju thotë se sensorët e dioksidit të karbonit janë përdorur gjerësisht në shumë fusha si industri, bujqësia, mbrojtja kombëtare, Kujdesi mjekësor dhe shëndetësor, mbrojtja e mjedisit dhe aerospace. Kompania e sensorës së përgjithshme CO2 ju thotë se MH-711A është një sensor inteligjent universal për të zbuluar CO2 në ajër që përfiton nga infra kuqja jo-përhapëse (NDIR) Parimi. Me zgjedhjen e lartë, pa varësi të oksigjenit, performancë të lartë dhe tipare të gjata të jetës, MH-711A ka gjithashtu një karakteristikë kompensimi të temperaturës së ndërtuar.

2023-02-08 Shih më shumë

Kompania më e mirë e sensorëve të CO2

Kompania më e mirë e sensorëve të CO2 t'ju tregojnë se lloji i sensorëve të CO2. 1. sensori i dioksidit të karbonit infra të kuq: Kompania më e mirë e sensorëve të CO2 t'ju thotë se ky sensor përdor parimin e infraredit jo-dispersive (NDIR) për të zbuluar CO2 në ajër. Ajo ka zgjedhje të mirë dhe nuk ka varësi të oksigjenit. Përdoret gjerësisht në praninë e shkëlqimit, gaz shpërndarës në raste të ndryshme.

2023-02-15 Shih më shumë

Udhëheqësit e Departamentit të Shkencës dhe Teknologjisë provinciale të Henanit vizituan Uisnen

Udhëheqësit e Departamentit të Shkencës dhe Teknologjisë provinciale të Henanit vizituan Uisnen

2022-03-18 Shih më shumë

Ndërmarrja e sensorës së CO2

Aplikimi i kompanisë së sensorës së CO2 në shtëpi bujqësore të zgjuara. Përdorimi i kompanisë së sensorës së CO2 mund të rrisë përqëndrimin e dioksidit të karbonit, e cila jo vetëm mund të përmirësojë në mënyrë të ndjeshme efektshmërinë e fotosintezit të bimëve, por gjithashtu nxiti fotosintezën e bimëve duke zgjeruar rangun e përdorimit të dritës.

2023-03-01 Shih më shumë

Sensori i Methanit të lëshuar! Shtimi i ri në familjen e Sensorit të gazit të Winsenit!

Dy lloje të sensorëve të rinj të metanit lazer do të nisen në 15 mars, 2023 nga Winsen Electronics. Teknologji i përditësuar, rritja e zbulimit nga Winsen!

2023-03-14 Shih më shumë

Sensorët e presionit të MEMS: Nis tregu i ndryshuar

Sensorët e presionit të MEMS: Nis tregu i ndryshuar

2022-04-23 Shih më shumë

Programi i sensorit të lëvizjes PIR

Përdoret gjerësisht në dyert automatike të ndjeshme, llamba, ndryshime; pajisje elektrike të zgjuara; Sistemet e alarmit anti-intrusion; sistemet interkom, etj.

2023-02-07 Shih më shumë

Prodhimet e sensorës së gazit të MEMS vendosin zgjedhjen e ndjeshmërisë së sensorës

Prodhimet e sensorëve të gazit të MEMS të tregojnë për zgjedhjen e ndjeshmërisë së sensorit. Në përgjithësi, brenda rangut linear të sensorit, është e dëshirueshme që ndjeshmëria e sensorit të jetë sa më lart që të jetë e mundur. Prodhimet e sensorëve të gazit të MEMS-së tregojnë se vetëm kur ndjeshmëria është e lartë, Vlera e sinjalit të prodhimit që korrespondon me ndryshimin e matur është relativisht e madhe, e cila është e dobishme për të sinjalizuar. Megjithatë, duhet vënë në dukje se ndjeshmëria e sensorit është e lartë, Dhe zhurma e jashtme që nuk ka të bëjë fare me objektin e matur është e lehtë për të përzier në, Dhe do të rritet gjithashtu nga sistemi i zgjerimit, i cili do të ndikojë saktësinë e matjes.

2023-03-16 Shih më shumë

Shih më shumë