Rreth nesh

Zhengzhou Winsen Electronic Technology Co. Ndërmarrja është e selisë në Zhengzhou Kinë. Si një nga furnizuesi kryesor në botë i zgjidhjeve të sensorëve të gazit, Winsen u ofron klientëve gjithçka që kanë nevojë nga një burim i vetëm: nga sensori tek moduli i sensorëve dhe të gjitha zgjidhjet e tij në treg të ndryshëm. Selia e Winsenit është në Henan, Kinë. Si një nga furnizuesit kryesorë të gazit të botës, Winsen i siguron klientëve me një zgjidhje qëllimi ynë: udhëheq prirjet e të ardhme të Sensor IoT. Mësoni më shumë rreth strategjisë së zhvillimit të Winsenit, u themelua në Zhengzhou, Henan në vitin 2003.. Mëso më shumë për historinë tonë të zhvillimit. Perspektiva për të kuptuar ndërhyrjen inteligjente të të gjitha gjërave. Krijo një kasafortë të sigurt, të mjedisit miqësor, Mjedisi i shëndetshëm dhe inteligjent i punës dhe jetesës mëso më shumë për kompanitë e motrave tona: Formimi i një grupi biznesi të përgjithshëm të zgjidhjes së integruar të platformës IoT

Shih më shumë

Produkt

Shih më shumë

Lajme

Avantazhet e Sensorit të Methanit NDIR në zbulimin moderne të gazit

Në botën e sotme, nevoja për sisteme të zbulimit të gazit të besueshëm dhe të efektshëm është kryesore. Midis sensorëve të ndryshëm që janë në dispozicion, sensori i metanit NDIR është i jashtëzakonshëm si një sensor inteligjent i gazit infra të kuq. Ky artikull ka për qëllim të eksplorojë avantazhin e këtij sensori të përparuar në zbulimin e gazit të metanit dhe aplikimin e saj të gjerë në mjedis të ndryshëm. ...

2023-08-31 Shih më shumë

Ftesë për të eksploruar teknologjin e Sensorit në Ekspozitën ROS GAS EXPO.

2023-08-25 Shih më shumë

Methani Sensori NDIR revolucionizon zbulimin e gazit

2023-08-25 Shih më shumë

Moduli ZRT510 përfaqëson një përparim të rëndësishëm në teknologjinë e ndjeshme të frigoriferit. Duke përdorur parimin NDIR, ai siguron zbulim të saktë dhe të besueshëm të frigoriferëve. Zgjedhësia e saj siguron që të zbulohet vetëm shënjestra. eliminimi i leximeve të rreme dhe rritjen e saktësisë së matjeve. Përveç kësaj, pavarësia e modulit nga nivelet e oksigjenit e bën atë të përshtatshëm për mjedise dhe aplikime të ndryshme.

2023-08-18 Shih më shumë

2023-08-17 Shih më shumë

Revolucionifikimi i frixhitave me modulin e Sensorit ZRT510

2023-08-11 Shih më shumë

Si funksionon një sensor hidrogjeni

Hyrje: Si funksionon një sensor hidrogjen? A keni pyetur ndonjëherë se si e zbulon një sensor hidrogjeni këtë gaz të ndejshëm? Në këtë artikull do të shqyrtojmë në botën magjepsëse të sensorëve të hidrogjenit. Duke eksploruar punët e tyre të brendshme, mund ta kuptojmë më mirë rolin e tyre jetësor në sigurimin e industrive të ndryshme.

2023-07-28 Shih më shumë

Teknologjia e sensorës ndihmon përshpejtimin e zhvillimit të bujqësisë së mençure

Bujqësia e zgjuar është një model i ri bujqësor që përdor teknologjinë moderne dhe informacionin për të përmirësuar efektshmërinë e prodhimit bujqësor dhe zhvillimin e qëndrueshëm.

2023-07-19 Shih më shumë

Shih më shumë