OM

Zhengzhou Winsen Electronic Technology Co., Ltd. är ett globalt företag med kumulativ försäljningsvolym över 100 miljoner st. Företaget har sitt huvudkontor i Zhengzhou Kina. Som en av världens ledande leverantör av gassensorlösningar, Winsen erbjuder kunderna allt de behöver från en enda källa: från sensor till sensormodul och hela dess lösningar på olika marknader. Winsens huvudkontor ligger i Henan, Kina. Som en av världens ledande leverantörer av gassensorer ger Winsen kunderna en one-stop-lösning Vårt mål: leda trenderna av Sensor IoT framtiden. Läs mer om Winsens utvecklingsstrategi Winsen grundades i Zhengzhou, Henan 2003. Läs mer om vår utvecklingshistoria. Uppfattning att inse det intelligenta samspelet mellan allting. Skapa en säker, miljövänlig, Frisk och intelligent arbets- och boendemiljö Läs mer om våra systerföretag: Bilda en omfattande IoT-plattform Integrerade lösningar affärsgrupper

visa mer

PRODUKTER

visa mer

PRESSRUM

Fördelarna med NDIR metansensor i modern gasdetektion.

I dagens värld är behovet av tillförlitliga och effektiva system för upptäckt av gas av största betydelse. Bland de olika sensorer som finns tillgängliga framträder NDIR metansensorn som en intelligent infraröd gassensor. Denna artikel syftar till att undersöka fördelarna med denna avancerade sensor när det gäller att upptäcka metangas och dess omfattande tillämpning i olika miljön ämnen.

2023-08-31 visa mer

Inbjudan till utforska sensorteknik på ROS GAS EXPO-utställning

26 INTERNATIONELL SPECIALISERAD UTBILDNING AV NATURGASSINDUSTRIN OCH TEKNOLOGI GASFACILITET

2023-08-25 visa mer

NDIR metansensor revolutionerar gasdetektering

NDIR metangivaren, en kort icke-dispersiv infraröd metansensor, fungerar som en skyddare mot potentiella gasfaror. Genom att använda principerna för infraröd absorption mäter denna sensor koncentrationen av metangas i luften. Dess oöverträffade noggrannhet gör det till ett oumbärligt verktyg för att upptäcka även mindre mängder metan. minimera riskerna och möjliggöra snabb respons.

2023-08-25 visa mer

ZRT510-modulen är avancerad inom kylskåpsteknologi

ZRT510-modulen representerar en betydande framsteg inom kylmediets avkänningsteknik. Med hjälp av NDIR-principen ger den exakt och tillförlitlig upptäckt av köldmedier. Dess selektivitet säkerställer att endast köldmediet upptäcks. eliminera falska avläsningar och förbättra mätningarnas precision. Dessutom gör modulens oberoende av syrgasnivåer den lämplig för olika miljöer och tillämpningar.

2023-08-18 visa mer

Tillämpning av den infraröda kylsensormodulen ZRT510

Den infraröda kylsensormodulen ZRT510 utvecklad av Winsen har ett brett utbud av tillämpningar inom olika branscher. inklusive HVAC (värme, ventilation och luftkonditionering), luftkonditionering och kylsystem. Denna banbrytande sensormodul är utformad för att detektera och mäta koncentrationen av R454B kylgas. Att göra det till ett oumbärligt verktyg för att garantera säkerhet och effektivitet inom dessa sektorer.

2023-08-17 visa mer

Övervakning av kylskåp med ZRT510-sensormodulen

ZRT510-sensormodulen representerar en paradigmförskjutning i kylmediekövervakningstekniken. Med sin oöverträffade känslighet, snabba insatser och tillförlitliga dataöverföringskapacitet, Den säkerställer effektiv och säker drift i HVAC-system och industriprocesser. Temperaturkompensationsfunktionen, motståndskraft mot vattenånga störningar, och lättanvänd digital display ökar dess värde ytterligare. Kombinerad med självkalibreringsfunktionalitet, ZRT510-sensormodulen förenklar underhållet och tillhandahåller exakta och realtidsdata.

2023-08-11 visa mer

Hur fungerar en vätgasensor

Inledning: Hur fungerar en vätgasensor? Har du någonsin undrat hur en vätgasensor upptäcker denna brandfarliga gas? I den här artikeln kommer vi att dyka in i den fascinerande världen av vätgasensorer. Genom att utforska deras inre arbete kan vi bättre förstå deras viktiga roll för att säkerställa säkerheten i olika branscher.

2023-07-28 visa mer

Sensorteknik hjälper till att påskynda utvecklingen av smart jordbruk

Smart jordbruk är en ny jordbruksmodell som använder modern teknik och informationsteknik för att förbättra jordbruksproduktionens effektivitet och hållbar utveckling.

2023-07-19 visa mer

visa mer